Nagy Budai Sörfesztivál

Ádám | 2019.05.12. 16:23

Béla barátommal ellátogattunk a Nagy Budai Sörfesztiválra, de sajnos nem azt kaptam, amire számítottam.

Több volt a kajás stand, mint a sörös, nem láttam Magyarország legnagyobb utazó vidámparkját sem, amit a Facebookon hirdettek (pedig elvileg 30 m magas berendezés is volt rajta). Igaz, az első napon, pénteken voltunk. Erre a napra eredetileg 50%-os kedvezményt hirdette Facebookon (ha jól emlékszem, mert később ez törölték). Csütörtökön már csak annyi írtak, hogy „nagy kedvezmények” lesznek. Aztán amikor ott voltunk és sehol nem láttunk kiírva semmilyen kedvezményt, megnéztük az esemény oldalát és már semmi nyoma nem volt.

A kint levő főzdék közül (Fehér Nyúl, Blonder, Rotburger, Ludas, Mókos Sörház) először egy Fehér Nyúl IPA-t és APA-t kóstoltunk, majd átmentünk a Mókos Sörház standjához és ott iszogattunk és beszélgettünk. Később úgy döntöttünk, hogy ezt egy kocsmában is meg tudjuk tenni, nem fesztivál árak mellett, így tovább álltunk.

Jó kis nosztalgia volt számomra, mert az ELTE Lágymányosi campusán volt a fesztivál, ahova én jártam annakidején, így ezért mindenképpen megérte ellátogatni ide.

Összességében jól éreztem magamat, de a rendezvény nagynak nem volt nevezhető és sörfesztiválnak is csak kompromisszumokkal. De legalább Budán volt 🙂

Ádám
Egész fiatal korom óta szeretem a sört. Mindig kerestem a sörkülönlegességeket és a hozzújuk passzoló ételeket. Egy éve pedig már saját sört is főzök.