BBQ csirke Guinness-szel

guinness-logo-png-1
Ádám | 2019.01.17. 15:54

Egyik nap valamilyen mexikóit ettünk és ebből maradt kis csirkemell és tortilla lapok. Ebből a maradékból rögtönöztem egy kis ebédet másnapra.

Megpirítottam a lilahagymát és rádobtam a felkockázott csirkemellet. Amikor megsült a hús, akkor ment rá paradicsom- és barbecue szósz. Végül az egészet felhúztam 1-1,5 dl Guinnessel.

Közben egy serpenyőben picit megmelegítettem a tortilla lapokat. A lapok közepére adagoltam a szószt és szórtam rá néhány szelet jalapeno paprikát. 

A maradék Guinnesst pedig megittam az ebéd mellé 🙂

Hozzávalók

Ádám
Egész fiatal korom óta szeretem a sört. Mindig kerestem a sörkülönlegességeket és a hozzújuk passzoló ételeket. Egy éve pedig már saját sört is főzök.